Katt

Kattepensjonatet

Kattepensjonatet ligger godt avskilt fra hundepensjonatet. 

Kattepensjonatet består av to bygninger. Et stort og luftig sommerpensjonat, og et helårs pensjonat med varmekabler i gulvene og klimaanlegg. Helårspensjonatet har store og luftige oppholdsrom fordelt på to etasjer. Det er tepper på gulvene og i hyllene. Katten har sin egen tissekasse, klorebrett, matskåler og en "hule" å krype inn i.

Rommene nede har en luke i veggen ut til en egen luftegård under tak. Katten kan gå inn og ut hele døgnet som den selv vil. Disse luftegårdene er godt atskilt med 2m høy dobbel netting, i tillegg til taknetting. I uteburene er det trær som katten kan klatre i om den vil det. Har du to eller tre katter som du ønsker skal stå sammen, er oppholdsrommene rikelig store til det. 

I tillegg har luftegårdene et lite hus med teppe i, som det er veldig populært å ligge i og følge med på hva som skjer.

Vår dagsorden

Hver dag blir burene rengjort og kattene får komme ut en etter en for kos og å sjekke ut omgivelsene. Kattene har alltid tilgang på tørrfór og vann. Går katten din på en spesiell diett, kan du ta med eget fôr, og katten din vil få dette.

Hva vi kan tilby deg og din katt
  • Daglig tilsyn og stell når du er borte på ferie.
  • Fôring etter bestemte behov.
  • Børsting og stell av de som trenger det.
  • Vi gir katten medisin ved ulike tilfeller av sykdom eller fortsetter eventuell behandling som den er under.
Sommerpensjonatet

I sommerhalvåret åpner vi vårt store og flotte sommerpensjonat for kattene. Bygget er uisolert og består av store, åpne bur med trær som kattene kan klatre i. Her finnes også mat og vannskåler og en tissekasse.

I hvert av burene er det også en koselig kasse med et mykt teppe som katten kan krype inn i, om den ønsker å være litt for seg selv.

Vi opplever at dette sommerpensjonatet er et populært sted for kattene å være. Kattene kan se hverandre, men er atskilt med dobbel netting, slik at de ikke kan komme nær hverandre.

Hver dag blir alle burene rengjort, og da får kattene komme ut, en etter en for kos og å sjekke ut omgivelsene.

Husk vaksinasjonsattest som ikke er eldre enn et år