Hund

Hundepensjonatet

Hundepensjonatet består av 2 bygg med til sammen 42 oppholdsrom. Hvert av rommene har betonggulv med varmekabler og er atskilt med tett vegg opp til brysthøyde og derfra og opp til 1,8 m er det netting. Vi har 42 luftegårder i forskjellige størrelser hvor hundene kan løpe og leke med hverandre og bevege seg fritt. Luftegårdene er 1,8 m høye og gravesikret. Eventuell overhopping og rømming kan vi ikke stå ansvarlig for om det skjer.

Vår dagsorden

Dagen vår starter 8.30 og hundene er ute flere timer om dagen fordelt i to økter ”med værforbehold, er det veldig kaldt eller mye regn ”, regulerer vi utetiden. Hundene får mat 2 ganger om dagen og har alltid tilgang på vann. Om hunden går på en spesiell diett, eller er sensibel for fôrbytte, må du gjerne ta med egen mat, så vil hunden få dette.

Pensjonatet rengjøres (skitne tepper og madrasser byttes) og luftegårdene ryddes hver dag! I et kennelopphold er det viktig å prioritere ro. For mye uro i løpet av dagen, skaper stress, som igjen ikke er optimalt for hundens trivsel. Derfor er vi ganske strenge med åpningstidene våre.

Vi er forsiktige når vi setter hunder sammen, og gjør det ikke før vi er veldig sikre på at de går godt overens. Vårt personale har god erfaring med hunder og tar hensyn til rase, kroppsspråk og adferd i en slik sammenheng. 

Hva vi kan tilby deg og din hund

Tilsyn og pass av hunden mens du er på ferie.  Vi gir mye kos og oppmerksomhet til hundene, og legger vekt på individualitet. Vi gir hunden medisin ved ulike tilfeller av sykdom eller fortsetter eventuell behandling som den er under.

Hunden blir vasket og stelt dagen før den skal hjem.

Pensjonatet har madrasser og tepper som hundene ligger på og leker, men om du ønsker kan hunden ha med seg eget.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke erstatter ødelagte eller bortkomne senger, puter, tepper eller leker.

Husk vaksinasjonsattest som ikke er eldre enn et år